After Work Special: Debutantstafett


Åtta debuterande författare presenterar sina nya böcker och vi bjuder på luciafika. Passa på att köpa signerade skön- och facklitterära julklappar!

DELTAGANDE FÖRFATTARE OCH DERAS BÖCKER

⭐ Lina Arvidsson: Ett hem att dö för (Lind & Co) ⭐ Anna Brynhildsen: Alla vill ju hem (Wahlström & Widstrand) ⭐ Hanna Rut Carlsson: Sista hösten i Legoland (Norstedts) (UTGÅR TYVÄRR) ⭐ Barbro Maassen: "Lerkan siöng alla dagar & förliden gårdag hittade jag blåsippor i knopp" – Ingarödagboken 1860-1914 (Kulturhistoriska Bokförlaget) ⭐ Claes Rainer: Lovisa Ulrika – konst och kuppförsök (Langenskiöld) ⭐ Stefan Stridh: Ljuset under ytan (Louise Bäckelin förlag) ⭐ Vilda Rosenblad: Lilla fröken Grenadin (Piratförlaget) ⭐ Anna Takanen: Sörjen som blev (Bonniers)

Vill du vara säker på att få en sittplats? Boka här: https://biblioteket.stockholm.se/kalender/after-work-special-debutantstafett eller ring vår kundtjänst på telefon 08-508 30 900. Bokningen stänger en timme före programstart.

Kom i tid! Bokade platser släpps 15 minuter innan programstart och det finns även ett antal drop-in-platser och ståplatser.

När: 12 december 2019 18:00 - 12 december 2019 20:00

Var: Stadsbiblioteket Stockholm / Stockholm

Arrangör: Stadsbiblioteket Stockholm och 7 andra