Orangetheworld- två talare om olika former av våld mot kvinnor


Den 25 november var det Orange Day och internationella dagen för avskaffandet av våld mot kvinnor. För att uppmärksamma detta och 16days of activism agaianst violence aginst women bjuder UN Women Sveriges nätverk i Stockholm in till en kväll fylld av kunskap om våld mot kvinnor med talarna Måns Molander och Zena Fialdini.

Måns Molander är director för Human Rights Watch Sverige och Danmark. Han har lång erfarenhet av arbete med mänskliga rättigheter, även som diplomat för svenska utrikesdepartementet. Måns kommer under kvällen lära oss mer om sexuellt våld mot kvinnor i konflikt.

Zena Fialdini är chef för Non-Violence Sverige och sitter i styrelsen för UN Women Sverige. Hon har erfarenhet av att arbeta för att motverka våld mot kvinnor och en av hennes hjärtefrågor är kvinnlig könsstympning vilket hon under kvällen kommer prata om.

Anmälan görs till: stockholm@unwomen.se

Varmt välkomna!

orangetheworld

När: 9 december 2019 18:00 - 9 december 2019 21:00

Var: Scandic Anglais Humlegårdsgatan 23 / Stockholm

Arrangör: UN Women Sverige