Kreativa Feministers Julmarknad 2019


Förra årets succé är tillbaka! 8/12 är det äntligen dags för vår feministiska julmarknad i Uppsala. Denna gång intar vi Uppsala Konsert & Kongress, precis vid stationen, 30 minuters tågresa från Stockholm central. 700 kvadratmeter feministisk marknad - över 50 utställare. Här kan du träffa dina feministiska förebilder från nätet i verkligheten - och köpa deras konst! Stina Wollter, Lady Dahmer, Vulvagarity och andra feministiska ikoner finns på plats tillsammans med nya förmågor för att sälja allt från egenproducerad keramik till konst, hantverk, leksaker, böcker och smycken!

Alla julklappar du behöver hittar du här, närproducerat, snällt mot natur och plånbok! Varmt välkommen att träffa dina feministiska förebilder, botanisera bland ljuvliga produkter, ta en kopp rykande glögg i baren!

Vill du ansöka för att sälja vid ett av våra bord? http://www.kreativafeminister.se/ansokan-julmarknad

Kom ihåg att skicka in formuläret senast 25 oktober!

♀️❤ Kreativa Feminister

När: 8 december 2019 11:00 - 8 december 2019 16:00

Var: Uppsala Konsert & Kongress Besöksadress: Vaksala torg 1 / Uppsala

Arrangör: Kreativa Feminister Uppsala och Uppsala Konsert & Kongress