Skrivarworkshop "Your Silence Will Not Protect You"


SKRIVWORKSHOP "YOUR SILENCE WILL NOT PROTECT YOU" på Hammarkullens bibliotek.

Workshopen är för alla kvinnor och alla som identifierar sig som transpersoner. Kursen leds av författarna Felicia Mulinari, aktuell med diktsviten "Det som inte kan utplånas" och Judith Kiros, aktuell med den hyllade diktsviten "O".

OBS! GRATIS MEN FÖRANMÄLAN! Anmäl dig nu för att vara säker för att få plats till felicia.mulinari@gmail.com

Tillsammans med författarna och skrivpedagogerna Judith Kiros och Felicia Mulinari utforskar du skrivandet genom lekar, övningar, och samtal.

Temat för workshopen är frigörelse och Judith och Felicia kommer att prata om sitt eget skrivande och texter som har varit viktiga för dem, för att sätta ord på erfarenheter av makt och förtryck, motstånd och frigörelse.

Vi skriver dikter, berättelser och tankar på ett fritt och kreativt sätt. Du får skriva egna texter och testa att skriva kollektivt. Om du vill får du läsa det du skriver för de andra i gruppen. Du kan ha skrivit mycket eller lite tidigare, eller bara vara nyfiken på att testa.

Du får skriva på vilket språk du vill, men workshopen kommer mestadels hållas på svenska.

Skrivarworkshopen arrangeras Kvinnofolkhögskolan i Göteborg i samarbete med Hammarkullens bibliotek.

Workshopen är den första i en serie av totalt fyra skrivworkshops som kommer att hända under hösten och våren på Hammarkullens bibliotek och Blå stället i Angered. Du kan välja att delta bara i den här workshopen, eller så kan du välja att delta i fler workshops om du vill det. (Datum för de tre andra workshopsen meddelas senare när de närmar sig.)

När: 27 november 2019 17:00 - 27 november 2019 19:30

Var: Hammarkullens bibliotek Hammarkulletorget 62b, 424 37 Angered / Göteborg

Arrangör: Hammarkullens bibliotek