Rörelsen • SocForum 2019


SocForum 2019: 50 programpunkter, 6 timmar, en rörelse! 23 november i ABF-huset, Sveavägen 41.

✅ Programmet uppdateras löpande, läs mer här: http://bit.ly/socforumSverige liksom resten av världen står inför existentiella utmaningar där växande klyftor, klimatkris, segregation, exkludering och extremism raserar tilltron till demokratin och våra möjligheter att skapa bättre liv för så många människor som möjligt. Årets viktigaste festival sätter därför fokus på folkrörelsen där social rättvisa, jämlikhet, en radikal omställning samt arbets- och bostadsfrågor står i centrum. En rörelse som kan skapa ett samhälle som håller ihop. Den 23 november samlas vi för att diskutera och samtala om rörelsens utmaningar, förutsättningar, potentialer och vad vi ska göra nu.

Gör som: Helle Klein, Andreas Malm, Isabella Lövin, Daniel Suhonen, Anne-Marie Lindgren, Marika Lindgren Åsbrink och Athena Farrokhzad - delta i årets viktigaste festival den 23 november!

ABF Stockholm och LO-distriktet i Stockholms län bjuder in till Sveriges största forum för vänsterdebatt i ABF-huset på Sveavägen 41. SocForum har i 18 år samlat den breda vänstern och allmänheten för progressiv idédebatt och konkreta handlingsplaner. SocForum19 får stöd från Arbetarrörelsens kulturfond.

Välkomna till arenan och startpunkten för en valrörelse, en motståndsrörelse, en väckelserörelse! ❤️

👋 VOLONTÄR!

Vi behöver hjälp av ett antal personer som kan agera salsvärdar under dagen. Ett uppskattat och fartfyllt uppdrag fördelat på ett stort antal programpunkter i huset.

Volontärer på Socialistiskt forum får: – Bidra till att göra ett fantastiskt forum – Gratis lunch och fika under dagen – Kompetensutveckling – Ett nätverk inför framtiden – Gå på utvalda seminarier under dagen – Ett officiellt ABF Stockholm-intyg om genomfört arbete som volontär

Anmäl dig till socforum.stockholm@abf.se!

✅ Programmet uppdateras löpande, läs mer här: http://bit.ly/socforum

VI SES!

När: 23 november 2019 11:00 - 23 november 2019 18:00

Var: ABF Stockholm Sveavägen 41 / Stockholm

Arrangör: ABF Stockholm och Socialistiskt forum