Feminisme i Skandinavia: populært, politisk korrekt eller passé?


Seminaret er gratis og åbent for alle, men kræver tilmeling.

Der bliver salg af sandwicher, kaffe og kage under arrangementet.

Blacklash, The Handmaids Tale, politisk korrekthed, abortrettigheder på retræte, rekordstort opmøde d. 8. marts i Danmark, Norge og Sverige; Hvad er egentlig feminismens status i Skandinavien akkurat nu? Og er der forskel på de tre skandinaviske lande?

Mød Ulrikke Falch, Emma Holten, Louise Kjølsen, Kristina Wicksell, Nazila Kivi, Frederik Dahler og mange flere til seminaret feminisme i Skandinavien på Schæffergården lørdag 23.november 2019 fra 10.00-16.00.

Vi inviterer til et mangefacetteret seminar i Gentofte, som både skal indeholde et historisk blik på feministisk kultur og historie i Skandinavien og samtidig tage pulsen på hvordan feminismen ser ud i dag.

Mere information og tilmelding finder du til højre på denne side. Det er gratis og åbent for alle

Seminaret er arrangeret af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde og støttet af Stiftelsen Fritt Ord, Kvindernes Bygningsfond, NORLA og Norges ambassade i København.

DU MØDER:

Forfatter og aktivist Emma Holten (DK), skuespiller, forfatter, og journalist Ulrikke Falch (NO), journalist og PHD-stipendiat i psykologi Reidar Schei Jessen (NO), aktivist Frederik Dahler (DK), presseansvarlig i Make Equal Kristina Wicksell (SE), forfatter og tegneserieskaber Marta Breen (NO), Drude Dahlerup, æresprofessor ved Roskilde Universitet (DK), ligestillings- og diskrimineringsombud Inger Bjurstrøm (NO), blogger, kønsaktivist Louise Kjølsen (DK), forfatter og skamløs samfudnsdebattant Nancy Herz (NO), medieforsker Kristin Skare Orgeret (NO).

Velkommen!

När: 23 november 2019 10:00 - 23 november 2019 16:00

Var: Schæffergården Jægersborg Álle 166, 2820 Gentofte kommun / Danmark

Arrangör: Fondet for dansk-norsk samarbeid, Lysebu og Schæffergården