Stormöte på Internationella mansdagen – MÄN Stockholm


Internationella mansdagen – nu förändrar vi manlighet! På internationella mansdagen den 19 november bjuder MÄN Stockholm in till stormöte! Var med i reflekterande samtal om manlighet och vad det innebär att vara man, och hur våra könsroller påverkar oss och våra liv.

Anmäl dig nu: http://bit.ly/2PBHT51

Många män upplever en vilsenhet inför den roll män får och spelar i samhället. Män har på många sätt fler valmöjligheter och ges bättre förutsättningar att lyckas i livets olika skeenden. Men många män upprätthåller en begränsande roll vi inte alltid valt själva och som inte hjälper oss att hitta välfungerande lösningar på de problem med psykisk ohälsa, våld, ensamhet och brist på stöd som livet ändå ställer oss inför.

Men det här går att förändra! Och #allamän kan vara med och göra skillnad. För att kunna förändra behöver vi bryta tystnaden och börja prata. Hur har förväntningarna påverkat oss? Vem är vi under rollen vi spelar? Och hur ser vi på en framtida manlighet? Ge dig själv chansen att lära dig mer om dig själv och lyssna och förändras tillsammans med andra!

Mötet inleds av Charlie Klang, som också ligger bakom instagramkontot Genusarbetaren och är kommunikatör på Byggnads i projektet En byggbransch för alla.

OBS! Stormötet är öppet för personer av alla kön!

När: 19 november, kl 18-20. Var: Brygghuset, Studiefrämjandets lokaler, Norrtullsgatan 12N (nära Odenplan) Du måste anmäla ditt deltagande här: http://bit.ly/2PBHT51

Tillsammans kan vi förändra begränsande normer och förväntningar kring manlighet!

Stormötet arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

När: 19 november 2019 18:00 - 19 november 2019 20:00

Var: Studiefrämjandet Stockholms Län Norrtullsgatan 12 N / Stockholm

Arrangör: MÄN Stockholm och MÄN