MR-mingel med Kristin Amparo och Lilla trion


Vi bjuder in dig som besöker årets MR-dagar i Linköping till mingel på torsdag kväll i lokalen Backstage på Konsert & Kongress. Här serveras vegetarisk buffé och du kan passa på att diskutera dagens program med andra deltagare och ladda inför kommande dagar.

Musiken står Kristin Amparo med Lilla Trion för. Amparo rör sig fritt mellan genres och har varit en stark kraft bakom hiphop-kollektivet Femtastic, med flera radiohits tillsammans med det svenska rapfenomenet Cleo. Samtidigt har hon skrivit musik och uppträtt frekvent med retrosoulgruppen Combo De La Musica, som redan turnerat runtom i Europa med sin varma, glädjespridande soulmusik.

Meny vegetarisk buffe: Burrito fylld med peasestrimlor smaksatt med koriander Grönkålsallad med rostade mandlar samt sesamolja och russin Quinoa med kapris och dijonvinegrette Kikärtspaj fyllda med svamp Hummus Vegan aioli

Dryck finns att köpa i baren till självkostnadspris (både alkohol samt alkoholfria alternativ)

Välkommen!

Köp dina biljetter här (välj middag med underhållning 14 november): https://invitepeople.com/events/11312

När: 14 november 2019 18:00 - 14 november 2019 21:00

Var: Linköping Konsert & Kongress Konsistoriegatan 7 / Linköping

Arrangör: MR-dagarna