Komma ut - en HBTQ-monolog


HBTQ-monologen ”Komma ut” är skriven av Oskar Sternulf, framförd av skådespelaren Viktor Flarkell och inspirerad av Anders Öhrmans intervjubok med samma namn. Vi får följa den homosexuelle killen Andreas och hans första tankar kring sin sexualitet, hur vännerna tar det och hur en hel värld kan vändas upp och ner när familjemedlemmar inte accepterar en för den man är. I monologen bemöts många fördomar kring homosexualitet och på ett gripande men samtidigt humoristiskt sätt får publiken lära sig att respektera och förstå sin omgivning, bli mindre fördomsfull och lära att älska sig själva. För unga (från 14 år) och vuxna.

Foto: Jesper Dickell

OBS! Anmälan krävs. Kontakt för platsbokning: Telefon: 040-600 85 48 E-post: rosengards.bibliotek@malmo.se Hemsidan: https://bit.ly/2WSrBcD

När: 12 november 2019 17:30 - 12 november 2019 18:30

Var: Rosengårdsbiblioteket Dicksons väg 12 / Malmö

Arrangör: Rosengårdsbiblioteket