Filmfrukost & Författarsamtal om gåtan Hilma af Klint


Läst boken men inte sett filmen?

2017 släppte Anna Laestadius Larsson romanen "Hilma – en roman om gåtan Hilma af Klint" som direkt blev en storsäljande succé. Nu möter hon publiken efter frukostvisningen av bioaktuella dokumentären "Bortom Det Synliga - Filmen om Hilma af Klint" den 3:e november och berättar om Hilma som inspiration, om kvinnorepresentationen och det andliga sökandet!

Om Anna Laestadius Larsson: Anna Laestadius Larsson brinner för kvinnors rättigheter och villkoren för kvinnors liv – såväl i historien som i samtiden. Hon har tidigare utgivit Barnbruden, Pottungen och Räfvhonan, en trilogi skriven ur kvinnornas perspektiv om livet vid det svenska hovet och i Stockholm under åren 1774–1818.

Evenemanget är ett samarbete mellan Folkets Bio och Stockholms Kvinnohistoriska.

Köper du biljett till Filmfrukost ingår en frukostbricka som du äter i biosalongen till filmen. Frukostpaket består av vegetarisk frukostfralla med ost & grönt, yoghurt med husets müsli, äppelmust, frukt, kaffe eller te. Om vegansk frukost eller specialkost önskas, maila: info@biorio.se. När filmfrukostpaketen är slut släpper vi Filmfika (kaffe/te och kaka).

Biljetter filmfrukost begränsat antal (bio + frukost): 210 kr Biljetter filmfika (bio + kaffe/te & småkaka): 160 kr

Obs! För att vara garanterad frukost måste du förköpa din biljett.

När: 3 november 2019 10:30 - 3 november 2019 13:30

Var: Bio Rio Hornstulls Strand 3 / Stockholm

Arrangör: Folkets Bio och 2 andra