Manifestation #MammaUpproret


"MammaUpproret" startades av en orolig mamma efter dödsskjutningen i Malmö den 16 augusti. Gehöret var enormt och gruppen utvecklades till att bli en medborgarrörelse, med oroliga mammor, pappor och medmänniskor.

Efter flera veckor av hårt arbete, kan vi nu meddela att MammaUpprorets manifestation kommer hållas den 20/10 på stortorget i Malmö. Syftet med manifestationen är att väcka opinion och sätta press på politikerna, att nu får det vara nog med allt våld och alla skjutningar i Malmö och andra städer i Sverige.

Tack vare alla fantastiska människor som har engagerat sig, kan vi nu med stor glädje presentera talare och artister. Alexandra Pascalidou kommer vara konferencier på manifestationen och nedanstående kommer uppträda eller tala:

Alexandra Pascalidou, journalist & författare

Nano, artist

Denise Lopez, artist

Bahareh Andersson, människorättsaktivist

Sigrun Sigurdsson, enhetschef fryshuset syd

Sophie Johnsson, skolkurator

Ytterligare 2 talare (inväntar besked)

Vi vill TACKA alla våra sponsorer som gör detta möjligt!

Fryshuset

Estetikcentrum

Expotryck

SLSGroupAB

Blomstryckeri

ABFiMalmö

EliteHotelEsplanade

När: 20 oktober 2019 14:00 - 20 oktober 2019 15:30

Var: Stortorget / Stockholm

Arrangör: Mariam Ba