Pappagrupp i Landskrona


Nu startar vi en pappagrupp i Landskrona! I pappagruppen får du möjlighet att dela med dig av dina tankar och erfarenheter och lyssna på andras.

Kom och prata med andra pappor på ett sätt som du kanske aldrig har gjort förut. I samtalen utgår vi alltid från barnens bästa.

Hur kan vi pappor stärka varandra i att vara omtänksamma, lyhörda föräldrar och partners? Under fem träffar pratar ni bland annat om föräldraroll, jämställdhet, relationer och barnens behov och framtid. Gruppen leds av en utbildad samtalsledare från organisationen MÄN under de 4 första träffarna för att sedan ta den 5e träffen själva.

Grupperna är främst för dig som har barn från nyfödd och i förskoleåldern, men alla pappor är välkomna att delta. Grupperna är både för dig som är separerad och för dig som lever tillsammans med barnets andra förälder/föräldrar. MÄN har lång erfarenhet av att anordna pappagrupper och vi vet att de gör nytta. Många pappagruppsdeltagare berättar att de känner sig som bättre föräldrar efter att ha gått i en pappagrupp.

Första träffen är torsdag den 17:e oktober och sedan ytterligare tre torsdagar klockan 18 på Rådstugan i Landskrona. Det är gratis att delta och här fyller du i anmälan till gruppen.

Anmäl dig här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP9VSfQSmDFGjPtOQdnva7Mj-l4WSPZSF_9TJMt_oOujmTng/viewform

När: 17 oktober 2019 18:00 - 17 oktober 2019 21:00

Var: Rådstugans familjecentral Storgatan 36, / Landskrona

Arrangör: MÄN