Iranska Filmfestivalen 2019


Sidan uppdateras fortlöpande, följ evenemanget för att inte missa något!

Välkommen till den 19:e upplagan av den Iranska Filmfestivalen 2019 som äger rum den 12-13 oktober på biograf Skandia i Stockholm.

Flertalet av årets filmer har Europapremiär och festivalen gästas som vanligt av några av Irans mest respekterade regissörer och skådespelare för intima dialoger med biobesökarna efter varje spelning.

Den Iranska Filmfestivalen är ett initiativ av YARI Foundation, en svensk välgörenhetsorganisation med 90-konto. Festivalens ambition är att rikta ett större fokus på iransk filmtradition och prisbelönt hantverk men även väcka uppmärksamhet kring de utsatta skolbarnen i Iran. Filmfestivalens vinst går oavkortad till YARI:s fortsatta arbete för att trygga fler barns framtida skolgång ♥

För årets filmer, gäster och biljetter www.iranskafilmfestivalen.se

När: 12 oktober 2019 12:00 - 13 oktober 2019 22:00

Var: Biograf Skandia Drottninggatan 82 / Stockholm

Arrangör: Iranska Filmfestivalen och Yari Foundation