Kajsa Grytt - 40 år på scen / Fåfängan STHLM / 21 september


Porter & Thorells Syndrom presenterar:

KAJSA GRYTT - 40 år på scen! -

Fåfängan - Sthlm´s nya sommarscen! Lördag 21 september - OBS NYTT DATUM! Insläpp: 17:00 Konsert fr.: 19.30 Förköp: 395 kr Biljetter i dörren: 450 kr

OBS! Endast ståplats.

KAJSA GRYTT Att denna karriäristiska milstolpe bör firas är inget annat än en självklarhet. Firandet börjar på Fåfängan, en hemmascen för Kajsa Grytt som spenderade mycket grubblande tonårstid uppe på det vackra berget. I låten ”Stockholm” sjunger hon, "nu står jag på mitt gamla berg, högt över staden" och utgår ifrån Fåfängan när hon målar upp en bild av uppväxtens östra Södermalm. Spelningen är inbokad 21 september 2019 och kommer orkestreras med hjälp av fullband och osa av energi. Att det kommer bli en oförglömlig kväll med Kajsa Grytt och hennes musik kan sägas med säkerhet.

FÅFÄNGAN - Stockholms nya sommarscen! Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.

Varmt välkomna!

När: 21 september 2019 17:00 - 21 september 2019 23:00

Var: Fåfängan Restaurang & Evenemang Klockstapelsbacken 3 / Stockholm

Arrangör: Porter & Thorells Syndrom AB och 3 andra