Författarsamtal och mingel med Dona Hariri: Fatta lagen!


Dona Hariri (f. 1988) är en svensk jurist, människorättsaktivist, programledare och föreläsare. Hon brinner för att tillgängliggöra juridik och använder juridiken som ett verktyg för inkludering, jämlikhet och jämställdhet. Nu debuterar Dona Hariri med boken "Fatta lagen! - Från hatbrott till snatteri och svartjobb" på #Norstedtsförlag (Utgivningsdatum: 2019-08-15. Recensionsdatum: 2019-09-04)

Tolv år gammal köpte hon sin första lagbok på en secondhandbutik och prövade att ta sig igenom den utan att lyckas. Driven av revanschlusta började hon utbilda sig till jurist direkt efter gymnasiet. Nominerad till Årets jurist 2016 och listad som en av Sveriges 100 framtida makthavare.

Välkommen på författarsamtal, panelsamtal och mingel!

Tid: fredag 6 september kl 18–20

Plats: Hörsalen och avslutande mingel i Arenan för demokrati (På fredagar har MKC och Tavernan öppet till kl 22).

Medverkande i panelen: René León Rosales och Aygül Kabaca m fl Gratis!

När: 13 september 2019 18:00 - 13 september 2019 20:00

Var: Mångkulturellt centrum i Fittja Värdshusvägen 7 / Stockholm

Arrangör: Mångkulturellt centrum i Fittja