Demonstration. Rädda Amazonas, stoppa Bolsonaro.


http://www.amazonwatch.se/demonstration-7-sep-2019

Situationen i Brasilien är ohållbar. President Bolsonaro vill sälja ut och skövla regnskogen utan någon som helst hänsyn till konsekvenserna. Han har dessutom ingen som helst respekt för urfolkens mänskliga rättigheter och situationen för urfolken blir allt mer farlig med ökade hot, våld och i vissa fall mord. Vi måste visa Brasilien att vi inte tolerera detta beteende.

Vi kommer ha en demonstration mot Brasilien på deras nationaldag lördagen den 7 september 2019 kl. 12-16. Vi möts mitt på Sergels Torg sen går vi i samlad trupp till Brasiliens ambassad på Kungsgatan 88.

Datum: Lördag 7 september 2019 kl. 12-16. Plats: Mitt på Sergels Torg, sen går vi gemensamt till Brasiliens ambassad på Kungsgatan 88. Ta med: Ta gärna med skyltar och plakat.

Känner du att du inte har full koll och vill lära dig mer?

Läs mer om situationen i Brasilien nedan: http://www.amazonwatch.se/demonstration-7-sep-2019

När: 7 september 2019 12:00 - 7 september 2019 16:00

Var: Sergels torg / Stockholm

Arrangör: Amazon Watch Sverige