Litteraturafton med Sanna Mac Donald


Nu är det dags för Feministiska salongen igen! Vi återkommer med lokal och öppnar samtidigt biljettbokningen. Som vanligt är salongen gratis men det finns begränsat med platser så du behöver ha en biljett.

Denna gång får vi besök av författaren Sanna Mac Donald, författare, högstadielärare och föreläsare som bland annat är medförfattare till antologin ”Normkritisk pedagogik - perspektiv, utmaningar och möjligheter” (Studentlitteratur 2019). Under sitt besök hos Feministiska salongen berättar hon om sitt författarskap med fokus på relationer utanför normen och hur litteraturen kan påverka samhällsutvecklingen.

Sanna Mac Donalds skönlitterära debutroman ”Om allt vore annorlunda” (MiMa förlag 2019) är en roman om hur människor förväntas leva sina liv, en roman om mod, rädslor och skam - och om att bryta normer.

Läs mer om Sanna på https://minasannaord.wordpress.com

När: 6 september 2019 19:00 - 6 september 2019 22:00

Var: TC Vasaplan / Umeå

Arrangör: Feministiska salongen och TC