Toni Morrison: The Pieces I Am (2019)


Det är med stor sorg som världen mottog nyheten om Toni Morrisons bortgång. Med anledning av detta vill CinemAfrica bjuda till en förhandsvisning av dokumentären´Toni Morrison: The Pieces I Am för att hylla och fira minnet av en av de största litterära genierna.

Tillsammans med National Black Theatre of Sweden kommer visnings ackompanjeras av en performativ läsning av Toni Morrisons verk, som en hyllning och manifestation av hennes litterära styrka och betydelse för samtiden och framtiden.

Programmet börjar kl. 14.00, kom i tid! Biljetter: Se länken nedan!


To commemorate the extraordinary life of writer, editor and educator Toni Morrison, CinemAfrica warmly invites you to a preview screening of the not-yet-released documentary, Toni Morrison: The Pieces I Am by Timothy Greenfield-Sanders (119 mins, USA, 2019).

Bringing together a mosaic of voices and words from Toni Morrison by the National Black Theater of Sweden, the film will follow a performative reading of her work as a manifestation of the greatness of her writing, the strength of her mind and the brightness of her light.

The event will begin promptly at 2pm, so do be on time! Tickets on sale now -- check the link below!

När: 1 september 2019 14:00 - 1 september 2019 16:30

Var: Zita Folkets Bio Birger Jarlsgatan 37 / Stockholm

Arrangör: CinemAfrica Sweden och 2 andra