Mammor tillsammans - vaggvisor för rättvisa 18/8


Mammor tillsammans! - Vaggvisor för rättvisa

18 augusti kl 13.00 Norra Bantorget

“Mammahjärtat som slår för våra barn, det har vi gemensamt”

Över 90 barnfamiljer har sittstrejkat i Stockholm under sommaren för att få trygghet och en framtid för sig själva och sina barn. Det är familjer som hotas med utvisning till världens farligaste land Afghanistan. De lever i limbo av att inte få stanna men det går inte heller att utvisas på grund av svåra säkerhetsläget i Afghanistan. Nätverket av barnfamiljer kallar sig Liv utan gränser.

“Det är tortyr att leva i ständig rädsla, men vi kan inte gå under för våra barn behöver oss. Den här ovissheten och skräcken bryter mot barnkonventionen, vi ser hur barnen lider varje dag. Men vi kämpar” Säger en av talespersonerna Shgofa Barez

Många mammor har samlats runt barnfamiljerna för att stötta dem och kämpa för deras rätt att få stanna. Strejkens kvinnliga företrädare har lämnat ett liv i förtryck i Afghanistan för att idag stå längst fram i kampen för rätten till asyl och ett värdigt liv. Därför bjuder Liv utan gränser in till en gemensam demonstration och uppmanar andra mammor att ställa sig sida vid sida med dem.

Tillsammans ska vi sjunga vaggvisor på Svenska och Dari, och kräva ett svar från Morgan Johansson och regeringen om varför de bryter mot barnkonventionen.

När? 18 Augusti kl 13.00 Var? Norra Bantorget

Vem kan komma? Alla får självklart komma och demonstrera oavsett om man är en mamma eller inte. Du som stöttar oss, kom med oss.

Persiska översättning: ‏Mammor tillsammans

‏18 augusti ‏kl 13.00 NB قلب ما مادران برای طفل هایمان می طپد . بیش از ۹۰ خانواده همراه طقل هایشان در شهر استکهلم در طول تابستان اعتصاب (تحصن) کردند تا برای خود و طفل هایشان یک زندگی ارام و یک آینده روشن در کنار همدیگر داشته باشند. این خانواده ها در خطر اخراج اجباری از کشور سوئد به نا امن ترین کشور جهان٬ افغانستان قرار دارند. در حال حاضر آنها در حالتی قرار دارند که حتی نمی توانند در سوئد هم زندگی آرام داشته باشند. اما به دلیل وضعیت دشوار امنیتی در افغانستان هم نمی توانند اخراج شوند.

خانواده های تحصن کننده شبکه ای را به وجود آورده اند و خود را (زندگی بدن مرز) می نامند. این شکنجه بزرگی است که با ترس زندگی کنیم٬ اما ما نمی توانیم در خود فرو رویم یا آرام و خاموش باشیم٬ بخاطر اینکه فرزندانمان به ما احتیاج دارند. این عدم اطمینان و احترام در کنوانسیون اطفال را نقض می کند. ما شاهد این هستیم که کودکان چگونه هر روز رنج می برند. اما ما مبارزه می کنیم و عدالت می خواهیم. یکی از فعالین این تحصن شکوفه بارز می گوید:

بسیاری از مادران سوئدی در کنار خانواده ها در محل تحصن امدند تا از آنها حمایت کرده و برای حق شان مبارزه کنند تا بتوانند بمانند. زنان تحصن کننده از یک زندگی پرظلم و ستم در افغانستان فرار کرده و امروز در صدر مبارزه برای حق پناهندگی و یک زندگی با عزت در جمع تظاهرات کننده گان مبارزه قوی می کنند. برای همین منظور ”زندگی بدون مرز” شما را در یک تظاهرات مشترک دعوت می کند و از دیگر مادر ها هم تقاضا می شود که شانه به شانه در کنار آنها برای حقوق انسانی مبارزه کنند.

در محل تظاهرات ما باهم به زبان سوئدی و دری برای اطفالمان ”لالایی” می خوانیم و از مورگان یوهانسون(وزیر امور مهاجرین) و دولت سوئد پاسخی می خواهیم که چرا آنها کنوانسیون حقوق اطفال را نقض می کنند؟

‏När? ‏18 Augusti kl 13.00 ‏Var? ‏Norra Bantorget

‏Vem kan komma? ‏Alla får självklart komma och demonstrera oavsett om man är en mamma eller inte. Du som stöttar oss, kom med oss.

Talespersoner:

Masoume Ataayi

Shgofa Barez

Fatma Sara Jafari

Kontakt: Liv utan gränser

Öppet brev till Morgan Johansson: https://www.aftonbladet.se/debatt/a/g7Rme0/vara-barn-lider--anda-vill-sverige-utvisa-oss

När: 18 augusti 2019 13:00 - 18 augusti 2019 15:00

Var: Norra Bantorget / Stockholm

Arrangör: Liv utan gränser