Releasehäng för Bang tema HBTQ-rörelsen!


RELEASEHÄNG FÖR BANG NUMMER 3/2019: HBTQ-RÖRELSEN - FRITT INTRÄDE!

Häng med Bang under Pride, fira 50 år av hbtq-kamp och senaste numret med tema hbtq-rörelsen! Det blir specialerbjudanden, mingel och det nya numret att bläddra i och köpa färskt från tryckeriet - mer info kommer!

Bang fortsätter göra Motstånd med årets tredje nummer med tema hbtq-rörelsen! Det är 50 år sedan Stonewall, upproret som satte igång den moderna hbtq-rörelsen. Vad har hänt sedan dess, hur ser hbtq-rörelser ut runtom i världen och vilka utmaningar möter hbtq-personer idag?

Medverkande: Rudy Loewe, Saga Becker, Ingrid Ryberg, Folkets Juristbyrå, Samuel Girma, Lotta Nordlander, Elin Bengtsson, Olivia Skoglund, Miles Rutendo Tanhira, Afrang Nordlöf Malekian, Deborah Solomon, Simon Lund, Edward Summanen http://www.bang.se/prenumerera/

När: 30 juli 2019 17:00 - 30 juli 2019 20:00

Var: Trädgården Hammarby Slussväg 2 / Stockholm

Arrangör: Bang