The unoffical pride opening


Återigen klär vi in Clarion Hotel Stockholm i regnbågens alla färger när Stockholm Pride intar huvudstaden under en färgsprakande vecka. På hotellet inleder vi veckan med den traditionella inofficiella Pride invigning där vår egna MingelMartin bjuder in alla glada, kärleksfulla och öppensinnade för att inleda regnbågsveckan.

Under kvällen får du inblickar i allt som är värt att veta för att göra Prideveckan till en succé! Inbiten eller novis. Och oavsett om du har fyllt kalendern till max eller har helt oskrivna blad så är det hos oss veckan börjar. Se kvällen som en livehandbok där vi guidar dig till de aktiviteter och happenings som passar just dig och ditt sällskap.

Kvällen bjuder på både uppträdanden och festivalinformation blandat med tunga beats av DJ Judy K och legenden QX Ronny. Förvänta er uppträdande av den 40-manna starka kören Stockholms gaykör, artisten, varelsen och divan Imaa Queen , sångaren av årets Pridelåt - Daniel Mauricio blandat med överraskningar och galna inspel. På plats under kvällen finns självklart skaparen av årets dogtag Mariette Hansson för att prata om sin öl #Lovebeats, mingla och sprida kärlek. Även de underbara gänget från Stolta föräldrar till homo- bisexuella och transbarn ärar oss med sin närvaro till vår stora glädje! Representanter från självaste Stockholm Pride och Pride House högsta ledning närvarar självklart för de viktiga samtalen och festivalinformationen.

Viktiga hållpunkter för kvällens program: 17.00 - 19.00 Mingel med Martin och DJ Judy på uteserveringen 19.15 - 19.45 Allt du behöver veta om årets festival 19.45 - 00.00 Musik, uppträdanden och överraskningar... Den som kommer får veta ;-)

Helt enkelt, en inofficiell invigning när den är som allra bäst. Be there, be queer!🏳️‍🌈 #vibehövs

När: 29 juli 2019 17:00 - 29 juli 2019 23:59

Var: Clarion Hotel Stockholm / Stockholm

Arrangör: Clarion Hotel Stockholm