Fredagshäng: RainbowMuslims


PRIDE HOUSE

"Fredagshäng: RainbowMuslims" Fredag 19 juli, 16:00-21:00 Hotell Scandic Triangeln

Få reda på mer om Facebookgruppen/Instagramkontot RainbowMuslims och deras verksamhet. Läs utdrag av gäspostares personliga Instagraminlägg på @rainbowmuslims och träffa representanterna Sara Chamsine och Ali Mohammed Sharif.

RIDE HOUSE: Vårt seminarie-, föreläsnings- och workshop-program på hotell Scandic Triangeln. Här hittar du något intressant för alla i HBTQIA-familjen. Delta i allt från diskussioner om normer och politik till sex och filmvisningar. En trygg bildningsplats – för alla! Vår förhoppning är att ett besök inspirerar till nya tankar och insikter som du kan ta med dig även när helgen är över.

Fullständigt program kommer snart! Håll dig uppdaterad genom vår hemsida http://malmopride.com/

Alla aktiviteter på Pride House är kostnadsfria.

När: 19 juli 2019 16:00 - 19 juli 2019 21:00

Var: Scandic Triangeln Triangeln 2 / Malmö

Arrangör: Malmö Pride