Malmö Pride 2019


Välkommen till Malmö Pride 18-21 juli!

Prideparaden går av stapeln lördag 20 juli, men firandet pågår under fyra intensiva och färgsprakande dagar. Malmö Folkets Park transformeras till Pride Park, Scandic Triangeln blir vårt Pride House och Friisgatan förvandlas till Pride Street. Runtom i staden pågår fester, konserter, klubbar och arrangemang tillsammans med våra vänner på MJS, Moriska Paviljongen, Kirsebergskyrkan, S:t Pauli kyrka, S:t Johannes kyrka och Biograf Panora.

Bjud in alla du känner och peppa igång festen! Mer information publiceras här löpande.

Vill din organisation eller ditt företag gå i paraden? Kul! Anmäl er här: http://bit.ly/paraden2019

Vill du jobba tillsammans med oss och se till att Malmö Pride 2019 blir något alldeles speciellt? Fantastiskt! Skicka in din volontär-anmälan här: http://bit.ly/volontar2019

Släppt hittills:

TORSDAG 18 JULI: Föreläsning: Våld mot personer med funktionsnedsättning (Pride House) Föreläsning: Från flata till bög (Pride House) Föreläsning: Regnbågsblod är också värdefullt! (Pride House) Kortfilmer och panelsamtal: Queera identiteter, migration och islamofobi i Europa (Pride House) Stand-up med Moa Svan (Pride House)

FREDAG 19 JULI: The ultimate drag makeup turorial (Pride House) Livepodd: ”NU ÄRE BRA MED DIG” (Pride House) An evening with Sabaah (Pride House) Schlagerkväll (Pride Park) Tami T (Pride Park) PLANNINGTOROCK (Pride Park)

LÖRDAG 20 JULI: Prideparaden (Stortorget) Allsång med Rickard Söderberg (Pride Park) DJ Gunn Lundemo och Jasmine Kara (Pride Park) Lindy & Bon Bon Band (Pride Park) Moto Boy (Pride Park) LASH (Pride Park) The Weather Girls (Pride Park)

SÖNDAG 21 JULI: Föreläsning: Andreas Jonsson (S:t Johannes kyrka)

När: 18 juli 2019 16:00 - 21 augusti 2019 12:00

Var: Folkets Park, Scandic Triangeln, MJ's, Moriskan m.m. / Malmö

Arrangör: Malmö Pride och Malmö Folkets Park