Föreläsning: Regnbågsblod är också värdefullt!


PRIDE HOUSE

"Regnbågsblod är också värdefullt!" Torsdag 18 juli, 17.30-18.30 Hotell Scandic Triangeln

I Sverige avvisas homosexuella män från landets blodcentraler. Tobias och Jesper kommer till Malmö för att berätta om initiativet #regnbågsblod som dom startade tillsammans försommaren 2019. Tobias och Jesper vill du är som blodgivare bör bedömas utifrån risktagande - inte läggning!

PRIDE HOUSE: Vårt seminarie-, föreläsnings- och workshop-program på hotell Scandic Triangeln. Här hittar du något intressant för alla i HBTQIA-familjen. Delta i allt från diskussioner om normer och politik till sex och filmvisningar. En trygg bildningsplats – för alla! Vår förhoppning är att ett besök inspirerar till nya tankar och insikter som du kan ta med dig även när helgen är över.

Fullständigt program kommer snart! Håll dig uppdaterad genom vår hemsida http://malmopride.com/

Alla aktiviteter på Pride House är kostnadsfria

När: 18 juli 2019 17:30 - 18 juli 2019 18:30

Var: Scandic Triangeln Triangeln 2 / Malmö

Arrangör: Malmö Pride och Regnbågsblod