Föreläsning: Body Rights 2030


"Body Rights 2030" Torsdag 18 juli, 16.00-17.00 Hotell Scandic Triangeln

Innehåll: Bonnie Dahlström från riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) berättar om hur hbtq-rättigheter, sexualupplysning och aborträtt kopplas till FN:s mål för en hållbar framtid. Bonnie berättar om vad vi gemensamt kan göra för att stå upp för rätten till vår egen kropp och sexualitet. Välkommen på föreläsning om hur aborträtt, ickediskriminering och sexualundervisning hänger ihop med en hållbar, global utveckling och FN's mål i Agenda 2030.

PRIDE HOUSE: Vårt seminarie-, föreläsnings- och workshop-program på hotell Scandic Triangeln. Här hittar du något intressant för alla i HBTQIA-familjen. Delta i allt från diskussioner om normer och politik till sex och filmvisningar. En trygg bildningsplats – för alla! Vår förhoppning är att ett besök inspirerar till nya tankar och insikter som du kan ta med dig även när helgen är över.

Fullständigt program på http://malmopride.com/

Alla aktiviteter på Pride House är kostnadsfria.

När: 18 juli 2019 16:00 - 18 juli 2019 17:00

Var: Scandic Triangeln Triangeln 2 / Malmö

Arrangör: Malmö Pride och RFSU Malmö