Öppen Mötesplats - XR Sthlm (Open Space)


Välkommen till XR Stockholms öppna mötesplats/open space! Dessa arrangerar vi varje vecka där du som aktiv i XR Stockholm kan ha planerade eller spontana möten, bjuda in till diskussioner, lyfta idéer och planera aktioner, få frågor besvarade och få koll på läget och lära känna andra i XR Sthlm.

17:00 Dörrarna öppnar! Träffa andra och hitta sätt att engagera dig

Vi skapar dessa öppna mötesplatser tillsammans! Vi välkomnar därför våra arbetsgrupper att ha sina möten på denna tid och plats, och alla som vill bjuda in till diskussioner, samtal, eller annat får gärna göra det under dessa tillfällen.

Det finns matställen i närheten där vi kan köpa mat enskilt eller tillsammans.

När: 16 juli 2019 17:00 - 16 juli 2019 20:30

Var: Rosenlundsgatan 29B / Stockholm

Arrangör: Extinction Rebellion Sverige