SEE QUEERLY´s premiärkväll!


🌈 I can SEE QUEERLY now the straight is gone (English at the bottom. You are welcome to help us translate to non-European languages!)

ÄNTLIGEN! Helvete vad vi längtat. Malmös nya queerklubb är redo att möta världen!

🔥🎉👯‍♂️👅🍹👑💃🏽🌟🍻💖

Nu jävlar ska vi dansa till queera anthems, hångla, träffa nya vänner och/eller ragg, fastna i lite för långa djupa samtal, planera att ta över världen och festa ihop. För det är några av de många saker som vi gör bättre än alla (stackars) cis-heteros.

Queers från alla håll, kom och gör kvällen den 5/7 till en av sommarens bästa!

LISTA: Inte bindande och öppen till kl: 21.00, den 5/7. Det är gästlista som gäller för att komma in i det queera himmelrike som gömmer sig i Spegelsalen. Inte skrivit upp dig? SYND. Hårda bud vi vet, men skriv upp dig nu direkt så slipper du bli bitter! Du säger ditt namn i dörren, får en fin stämpel och välkommen in. Men! Om du skriver ditt namn på listan, så godkänner du också de regler som är bestämda för rummet. Länk till lista och regler för klubben -----> https://docs.google.com/forms/d/1emnlph2aK4Nd43OPZU3GXRQ8geE-TcWxPwPGxym2fxU/edit

TRYGGT RUM Vi queers vet, ofta pga erfarenhet, att många platser är otillgängliga eller otrygga för oss. Därför gör vi nu vårt alldeles egna rum. Vi har dörrpersonal som står i dörren in till oss, som hälsar alla som skrivit upp sig på listan välkomna. Och som vänligt men bestämt nekar besökare på Moriskan som inte står på den. Vi har även volontärer hela kvällen, med snygga lättigenkännliga tröjor, som det bara är att ta tag i om det är något. Vi som är arrangörer, Gabbi och Anna, har samma tröjor så vi är lätta att hitta. Vi finns till för dig som besökare kvällen lång. En trött, men nödvändig påminnelse: Rasism, homofobi, transfobi, funkofobi, klassförakt och allt annat piss är som vanligt fullständigt oacceptabelt.

MER INFO om oss + färska nyheter finns på vår instagram @icansee.queerly.now Du som inte har instagram kan klicka på länken här och låtsas att det är vår hemsida—> https://instagram.com/icansee.queerly.now?igshid=15om70ija04az

VOLONTÄRA? Vi behöver dig! Läs mer och anmäl dig här 👇🏽 https://docs.google.com/forms/d/19fpZI5d-oHrq6WviazTNs5uVmsZiGZAIyhH7P9qhEM4/viewform?edit_requested=true

☞ KLUBBPOLICY ☜ - Tid: 23:00-03:00 - Pris: fri entré innan 23.30, därefter 120kr - Ålder: 18 år och uppåt - Vi tar endast kort! ♥ Tillgängligt för rullstol - Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet ☓ Exit - utgång = hemgång!

ENGLISH

🌈 I can SEE QUEERLY now the straight is gone

FINALLY! We have longed for this. Malmö’s new queer club is ready to meet the world!

🔥🎉👯‍♂️👅🍹👑💃🏽🌟🍻💖

Time to dance to queer anthems, make out, meet new friends and/or hookups, get caught up in a (perhaps too) deep conversations, plan to take over the world and party together. Because that’s some of the many things we do better than all of the (poor) cis-heteros put together.

Queers from all over, come and help us make the 5th of July the best night of the summer.

LIST: is not a binding contract and open until 21:00 the 5th of July. The guest list is the step to the magical world inside Spegelsalen. Haven’t signed up? TOO BAD! Rough life we know. But sign up now and avoid the bitterness! You say your name at the door, get a cute stamp and welcome to See Queerly. But! When signing up you also agree to follow the very reasonable rules of the room. Link to the list and rules —-> https://docs.google.com/forms/d/1emnlph2aK4Nd43OPZU3GXRQ8geE-TcWxPwPGxym2fxU/edit

SAFE SPACE Us queers know, unfortunately often from own experiences, that a lot of spaces are not inclusive or safe for us. That’s why we create our own. We have our staff at the door, greating the ones on the list welcome. And politely but firmly denying the people who haven’t signed up entrance. We also have volunteers in visible shirts to assist our guests all night long. We, Anna and Gabbi that plans this club, will have similar shirts and be at your service from start to finish. A tired but important reminder: racism, homophobia, transfobia, ableism, classism, and other crap is in no way tolerated, as always.

MORE INFO about us + fresh news can be found at our Instagram @icansee.queerly.now Not part of Instagram? Not to worry! Just click here and pretend it’s our web page ——> https://instagram.com/icansee.queerly.now?igshid=15om70ija04az

☞ CLUB POLICY ☜ - Time: 23:00-03:00 - Price: free entré before 23.30, 120kr after - Age: 18 years and up - Card is Queen! ♥ Available for wheel chairs etc. - Brief visitation at the entrance due to safety ☓ Exit = time to go home!

När: 5 juli 2019 23:00 - 6 juli 2019 03:00

Var: Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2 / Malmö

Arrangör: Anna Lovisa Moestam och Gabrielle Tynell Olivius