Introduktionsmöte Extinction Rebellion Skåne


Join the rebellion! Agera för klimatet!

Introduktionsmöte för dig som vill bli en del av det internationella klimatupproret Extinction Rebellion (XR) och vill veta mer om hur du engagerar dig på lokalnivå!

Lokalgruppen i Skåne har redan genomfört ett antal aktioner i regionen och jobbar för fullt för att etablera upproret i sydsverige och planera framtida aktioner.

På mötet kommer du få reda på mer om vad Extinction Rebellion innebär, upprorets mål och strategi samt hur rörelsen ser ut i Sverige just nu, både på nationell och lokalnivå. Det kommer även finnas möjlighet att få veta mer om och gå med i lokalgruppens så kallade arbetsgrupper, vars syfte är att arbeta inom olika fokusområden.

På mötet skiver du upp dig på en mejllista och blir sedan tillagd i vårt kontaktnät för att få all vidare information om vad som händer i regionen.

Du kan också komma på mötet av ren nyfikenhet och för att du vill veta mer, att skriva upp sig i kontaktnätet är inte ett krav.

Om du är intresserad av att engagera dig i upproret uppmanar vi dig att läsa mer på: https://xrebellion.org eller på Extinction Rebellion Sveriges officiella hemsida extinctionrebellion.se

När: 30 juni 2019 15:00 - 30 juni 2019 17:00

Var: Underverket Hasselgatan 8, Sofielund / Malmö

Arrangör: Extinction Rebellion Skåne och Extinction Rebellion Sverige