Trädgården Comedy Club | Stand Up Yours


Trädgården älskar stand-up ♥ Därför har vi valt att bjuda in fyra av de vassaste komedi-klubbarna i stan till att hålla i varsin kväll inne i kyrkan. Denna gång är det bästa Stand Up Yours som håller i showen. Sov inte på detta!

Line Up | Zinat Pirzadeh Eleni Dimitrelou Tångstedt Pernilla Hammargren Therese Sandin Drama Kings (dragking-duo)

Humorklubben Stand Up Yours drivs av Pernilla Hammargren & Therese Sandin. SUY startades 2014 i sann DIY-anda för att skapa en inkluderande, onormig humorscen för kvinnor och queers och för publiken som längtat efter dem. Sedan dess har de förnyat ståuppscenen, presenterat landets bästa komiker, nya stjärnor och rookies för utsålda hus.

Zinat Pirzadeh Intog ståuppscenerna under tidigt 00-tal och har sedan dess underhållit och charmat publiken med sina varma men skarpa skämt, som snabbt växlar mellan humor och allvar. Starkt engagerad i frågor kring mänskliga rättigheter värjer hon inte för svåra ämnen, men skojar även gärna kring det vardagliga livet.

Eleni Dimitrelou Tångstedt Har på kort tid etablerat sig som ett nytt namn att räkna med inom svensk standup. Självutlämnade skämtar hon om pinsamheter och tillkortakommanden, kroppen, familjen, katter och hemlandet Grekland.

Drama Kings Drag king-duon Ivan och Kevin bjuder på dansanta sketcher där stereotyper utmanas och mansrollen synas. Gränser suddas ut och pulsen ökar. Alla rycks med i grabbarnas musikaliska resa där smärta blir till passion, och där nostalgiska flörtar med 90-talets magiska skimmer möter längtande blickar framåt - mot frigörelse.

PERNILLA HAMMARGREN Med en humorstil beskrivs som skruvad och personlig. Hon skämtar gärna om livet som ensamstående regnbågsförälder, operfekthet och aktuella händelser. Pernilla har turnerat med egna standup-showerna- Dykes on Sparkbikes och Homo Aloneo.

THERESE SANDIN Efter succén med hennes första soloshow "Tjockis - en superviktig standupshow" är hon nu i startgropen med sin kommande föreställning "Ensam är stark (men det är lättare att bära en soffa om man är två)".

18:00 - 20:00 | Gratis 20:00 - 22:00 | 95kr 22:00 - 00:00 | 145kr 00:00 - 03:00 | 195kr

SHOWTIME: 19.00

När: 28 juni 2019 18:00 - 28 juni 2019 22:00

Var: Trädgården Hammarby Slussväg 2 / Stockholm

Arrangör: Trädgården och Stand Up Yours