Öppen Mötesplats - XR Sthlm


Välkommen till XR Stockholms öppna mötesplats/open space! Dessa arrangerar vi varje vecka där du som aktiv i XR Stockholm kan ha planerade eller spontana möten, bjuda in till diskussioner, lyfta idéer och planera aktioner, få frågor besvarade och få koll på läget och lära känna andra i XR Sthlm.

Vi skapar dessa öppna mötesplatser tillsammans! Vi välkomnar därför våra arbetsgrupper att ha sina möten på denna tid och plats, och alla som vill bjuda in till diskussioner, samtal, eller annat får gärna göra det under dessa tillfällen.

Upplägget skiljer sig därför mellan gångerna. Fasta punkter är att vi startar 17:00 och har gemensam välkomstsamling kl 17:50.

Det finns bra matställen i närheten där vi kan köpa mat enskilt eller tillsammans.

När: 18 juni 2019 17:00 - 18 juni 2019 20:30

Var: Rosenlundsgatan 29B / Stockholm

Arrangör: Extinction Rebellion Sverige