Pride-parad med F! Göteborg!


Kom och gå med oss i vår rosa Pride-parad! Klä dig i rosa, i regnbågsfärger, sminka dig med glitter och smycka ut dig med allt du har i garderoben, eller kom helt enkelt som du är och vill! Vi kommer att spela skön musik och gå med banderoller och plakat. I tider då högerextremister ännu en gång hotar oss och våra mänskliga rättigheter så ska vi ta plats på gatorna. Vi ska stå upp för alla människors rättigheter och lika värde! Pride är en protest och en demonstration mot förtryck, och vi ska visa att kärleken är starkare än hatet. Tillsammans slår vi tillbaka!

Vi samlas kl 15:30 på Götaplatsen. Paraden slutar på Pride Park Bältespännarparken.

West Prides regler för vårt tåg:

Totalt alkoholförbud. Förbud enl. Svensk lag att bära mask eller täcka ansiktet. Inga flyers får delas ut. Endast miljömärkt konfetti får användas. Alla grupper och ekipage måste hålla ihop avståndet till gruppen framför.

Har du frågor? Kontakta ansvarig David Berglind på: david.berglind@feministisktinitiativ.se

När: 15 juni 2019 15:30 - 15 juni 2019 18:00

Var: Götaplatsen / Göteborg

Arrangör: Feministiskt initiativ Göteborg