Poddbio - RASERIET 13/6


Sommarens första och RASERIETS största livepodd ever stavas ✨PODDBIO✨ Tillsammans med Filmstaden och Acast bjuder vi in till, ja vafan låt oss kalla det en show! Extraordinär livepodd med gäster och överraskningar! Som ett avsnitt av RASERIET där allt kommer till liv. Vi vill fira allt det podden blivit tillsammans med er! Era frågor, åsikter och tankar har tillsammans med vårt babblande format och satt ny standard för det samtida samtalet om politik, popkultur och life as we know it. Låt oss göra PODDBIO till en fet fest där vi alla ses och tar vidare känslan, snacket och energin som är RASERIET! Varmt varmt välkomna ♥ /Amie och Fanna

INFO:

NÄR: 13 juni

VART: Rigoletto i Stockholm

HUR: LIT AF

BILJETTER: https://www.filmstaden.se/film/NCG581549/poddbio-raseriet-live?forceNavStrat=standard

När: 13 juni 2019 19:30 - 13 juni 2019 21:30

Var: Sf Bio Rigoletto / Stockholm

Arrangör: RASERIET