Palestina i fokus under Järvaveckan


Vi sätter fokus på de palestinska barnens situation under Israels ockupation, hur ickevåldsmetoder som konsumentbojkott kan sätta tryck på den israeliska regeringens politik och påverka de mänskliga rättigheterna och hur hälsoläget ser ut i Palestina.

Vi säljer produkter från Palestina för att stötta bönder och hantverkare. Vi har bokrea hela veckan och olika frågesporter där du kan vinna böcker.

Vi gör en namninsamling för att Sverige ska avsluta allt militärt samarbete med Israel. Och vi samlar in pengar till biståndsprojekt med fokus på barn i Palestina och palestinska flyktingläger i Libanon.

Besök vår tält på plats G32.

Järvaveckan 2019

När: 12 juni 2019 14:00 - 16 juni 2019 21:00

Var: Spånga IP Solhems hagväg 2 / Stockholm

Arrangör: Palestinagruppen Stockholm och Palestinagrupperna i Sverige