Klimatriksdagen på Järvaveckan


Klimatriksdagen befinner sig i år på Järvaveckans två första dagar! Järvaveckan handlar om att minska avståndet mellan de folkvalda politikerna och medborgarna, vilket går helt i linje med vad Klimatriksdagen vill åstadkomma med vår idé om folkriksdagar och medborgarförslag.

Under Järvaveckan kommer Klimatriksdagen gå efter tema: Klimaträttvisa där vi lyfter frågor som rör jämställdhet, feminism och social orättvisa. I vårt tält kommer ni lära er om vart klimatförändringarna slår till först och vilka det är som drabbas hårdast.

Utefter temat anordnar vi även en tävling där det utlovas pris till våra vinnare! För att delta i tävlingen är det bara att svänga förbi vårt tält någon gång under onsdagen eller torsdagen!

Plats: Spånga IP Tid: Onsdag 12 juni & torsdag 13 juni kl. 14-21.

För mer information om Järvaveckan och hela programmet besök: http://jarvaveckan.se/

När: 12 juni 2019 14:00 - 13 juni 2019 21:00

Var: Spånga IP / Stockholm

Arrangör: Klimatriksdagen