Välkomna till ett samtal om hemligheter


Ulrika och Fanny, mor och dotter, har skrivit en bok tillsammans som handlar om hur Fannys pappa dog i aids på 80-talet. Ni möter dem i ett samtal som leds av Jonas Dunér, med utgångspunkt från boken. Samtalet berör vår rädsla att falla utanför normen och hur det leder till stigman, fördomar och tystnadskultur. Det är också en berättelse om att erövra livet.

Hur styr heteronormen vårt samhälle idag? Kan man vara homovänlig och samtidigt invandrarfientlig, eller är all diskriminering sprungen ur samma dilemma? Vad händer när rädsla och skam gör att vi bär på våra hemligheter, - i familjer, mellan vänner, på arbetsplatser?

Komma-ut processer innefattar mycket mer än bara sexualitet. Det kan också handla om övergrepp, missbruk, psykisk sjukdom eller andra trauman som har tystats ner. Att kunna vara öppen med sina hemligheter innebär att få leva fullt ut och ta sin plats i världen.

Efter samtalet öppnar vi för en diskussion tillsammans med er som har lyssnat.

Varmt välkomna!

När: 4 juni 2019 18:00 - 4 juni 2019 20:00

Var: Demokratipiloterna Dynamo Stockholm Södermannagatan 38 / Stockholm

Arrangör: Demokratipiloterna Dynamo Stockholm