Malmövänsterns Valvaka EU-valet 2019!


MALMÖVÄNSTERN BJUDER IN TILL VALVAKA!

Söndagen den 26 maj går Malmövänsterns valvaka av stapeln på Plan B! Tillsammans väntar vi in resultatet av valet till EU-parlamentet, käkar god mat och lyssnar på härlig musik!

Plats: Plan B Öppettider: 19-01 (mat serveras från 20)

På programmet står:

❤ Insläpp 19:00 (fri entré)

❤ Tv-sändningar av SVT:s valvaka hela kvällen!

❤ DJ: Sudorosa Sound:

Sophie från Sudorosa Sound älskar att pumpa dancehall queens, snuskig reggaeton, tung hiphop och romantisk rnb. Bara hits och dans!

❤ Liveband: Malmö Turbo:

Malmö Turbo är en ny Malmökonstellation som spelar aukustisk turbo-folk och bröllopsmusik från Södra Balkan och Turkiet. Stor inspiration kommer från virtuoser som Yuri Yunakov och Petar Ralchev m.fl., men även influenser från turkisk psykrock, jazz och nordisk folkmusik återfinns i bandets sound.

❤ Trubadur: Åsa Bällsten:

Med vemod och humor gör Åsa Bällsten sånger av stora och små livsbetraktelser. Debutskivan Ett sätt håller på att färdigställas. Utöver sitt personliga textförfattande översätter Åsa även redan befintliga sånger och har skrivit text och musik till två välbesökta teaterföreställningar på Biskops-Arnö. Som artist uppträder Åsa i huvudsak ensam men har även ingått i en rad olika musik-konstellationer, bland annat Påtår hos Moa Martinson. Åsa blev Sveriges första vinnare av SM i trubadur-slam 2007.

❤ Dansuppvisning (mer info kommer)

Arrangemanget görs tillsammans med ABF Malmö.

När: 26 maj 2019 19:00 - 26 maj 2019 01:00

Var: Plan B - Malmö Norra Grängesbergsgatan 26 / Malmö

Arrangör: Vänsterpartiet Malmö och 2 andra