Vårkonsert 2019 - Kvinnokören Sapphonia + Sandra Vilppala


KVINNOKÖREN SAPPHONIA + SANDRA VILPPALA = Kvinnokraft, kamp & kärlek!

SAPPHONIA fyller 35 år och det firar vi genom att gå tillbaka till rötterna – feminism och rätten att få vara den en är får ta plats och lyfts till skyarna! Repertoaren för årets vårkonsert är poppig och fokuserar på kvinnor som upphovspersoner, temana är olika former av kamp och kärleken mellan två kvinnor. Några av låtarna är gamla favoriter hos kören, andra är nya.

SANDRA VILPPALA (medlem i Sapphonia sedan 2 år) släppte solodebuten ”Rista forever i hennes hjärta” 2015, som fick fin respons: "En utmärkt skiva att bryta normer till" – Vakentimmar ”En stark solodebut där texterna, som är framförda med näven i luften och ärlig röst, lyser starkt" – UNT "Det är när popmusik träffar mig såhär som jag finner hopp om livet" – Drefvet

Den 20 maj kommer uppföljaren ”Vi släcker bränder med våra bara händer” och Sandra är exalterad över att fira den tillsammans med Sapphonia!

BANDET: Pia Påltoft (synt), Helena Stenarv (bas), Mattias Ljung (gitarr), Marcus Bouquelon (trummor)

DIRIGENT (& KÖRLEDARE): Frida Andréasson

Efter konsert nr två är ni välkomna att hänga kvar & mingla i baren!

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

NÄR: Lördagen den 25 maj kl. 17.00 & 19.30 (OBS! Två konserter!)

VAR: Teater Moment, Gubbängstorget 117, Gubbängen

TILLGÄNGLIGHET:
• Hörselslinga – teatern har ej hörselslinga. • Entrén – finns i gatuplan med en ramp, dock är det trappor upp till salongen. • Rullstolar – för bokning av rullstolsplats och bärhjälp, vänligen kontakta teatern (08-508 501 28), då teatern dessvärre ej har någon hiss. • Teatern har tyvärr inte möjlighet att ta emot publik som sitter i permobil. • Handikapptoalett – saknas.

BILJETTPRIS: 150 kr (gratis för barn upp till 12 år)

Konserten är ca 1,15 h lång utan paus

VARMT VÄLKOMMEN ATT FIRA MED OSS!

När: 25 maj 2019 17:00 - 25 maj 2019 18:15

Var: moment:teater Gubbängstorget 117, 12206 Enskede / Stockholm

Arrangör: Sandra Vilppala officiella och Kvinnokören Sapphonia