Rätt väg att gå - Klimatnödläge


Som första land i världen har Storbritannien utlyst klimatnödläge efter XRs Rebellion Week i London i april. Flera städer har gjort detsamma, och nu vill vi att Göteborgs kommun tar sig i kragen och följer i deras fotspår.

V och MP är redan med på tåget, men det krävs att fler partier i kommunfullmäktige hakar på. Den 23 maj sammanträder kommunfullmäktige och för att göra det oerhört tydligt vilken väg Göteborg bör gå så tänker vi närvara utanför vid Gustav Adolfs Torg med aktiviteter före, under och efter mötet för att visa politikerna vad vi vill, för att visa allmänheten vilka XR är och för att underhålla oss själva medans mötet pågår.

Alla är välkomna, oavsett engagemangsnivå!

När: 23 maj 2019 15:00 - 23 maj 2019 22:00

Var: Gustav Adolfs Torg / Göteborg

Arrangör: Extinction Rebellion Göteborg och Extinction Rebellion Sverige