Rosa första maj med Fi Gävle


TILLBAKABLICK... På första maj år 2015 stod ett nybildat F! Gävle i Kvarnparken och bjöd på fika. Vädret var mulet, några få var på plats. Sedan dess har vi rört oss framåt tillsammans, och varje första maj har varit en tydlig påminnelse om vår ständiga utveckling. En slags årlig avstämning.

NU!

Första maj 2019 är speciellt, för nu kommer vi:

♀ FÖR FÖRSTA GÅNGEN ATT MARSCHERA ENSAMMA Se till att vara med! Ja, vårt tåg blir litet, men det blir helt och hållet rosa.

♀ FÖR FÖRSTA GÅNGEN ATT HA EGNA TALARE Hösten 2018 färdigställdes vårt första kommunpolitiska program, och första maj 2019 har vi egen politik att lyfta. Och du, äntligen har vi eget ljud!!! Vi är en liten förening med klen budget och har drömt om portabel högtalare med mikrofon länge. Äntligen kan vi höras, och vi har något att säga till dig!

♀ FÖR FÖRSTA GÅNGEN ATT HA ETT EGET F!RANDE EFTERÅT Tidigare år har vi blivit inbjudna till trevliga föreningar som F! är kompis med, och det rosa tåget har delats upp, några har gått hit, andra dit, ytterligare några har gått hem. Nu går vi tillsammans, till samma plats, och det kommer att bli fab, för vi ska ha F!ESTA.

I LOVE IT, NÄR OCH VART SES VI?!

• kl. 13.30 samlas vi på Öster • kl. 14.00-14.30 tågar vi (info om vem som leder talkören kommer!) • Därefter blir det tal vid Gudinnan (talare presenteras löpande!) • Kl. 15.30 är det dags för FÖRSTA MAJ-F!ESTA på Kulturhuset. Mer info om F!ESTAN längre fram. ♥

BOKA IN FÖRSTA MAJ MED F! GÄVLE REDAN NU!

Obs! Passa på att boka in 17 april (preliminärt datum) för att måla banderoller och plakat också. ;) 17 april kl. 17-21 målar vi, kom och gå som du vill, och skicka ett meddelande om du vill veta vart vi ska vara.

SYSTERSKAP

SYSKONSKAP

GRÄNSLÖS SOLIDARITET & 1000 FRIVILLIGA KRAMAR FRÅN F! GÄVLE

När: 1 maj 2019 13:30 - 1 maj 2019 17:30

Var: Offentlig · Värd: / Gävle

Arrangör: Feministiskt initiativ Gävle och Feministiskt initiativ