Transkalendern 2020


Det är dags att anmäla intresse för att vara med i 2020 års TRANSKALENDER! (english below)

Kriterier: - Du behöver vara transperson! - Du behöver känna dig okej med att vara synlig som transperson i sammanhang som rör Transkalendern och RFSL Stockholm (release, hemsida med mera) - Om du är under 18 år behöver du att dina vuxna har godkänt din medverkan

En anmälan att vara med är en inte garanti för att en kommer med. Vi som jobbar med kalendern sätter ihop 12 kandidater som vi tycker representerar vårt fantastiska transcommunity i sin helhet. Om en har synpunkter på hur vi har gjort det tidigare och hur vi borde göra nu så tar vi tacksamt emot de via mejl: jojo@stockholm.rfsl.se.

VILL DU VARA MED? Skicka då ett mejl märkt "Transkalendern 2020" med ditt namn, en bild på dig, din ålder och något om varför du vill vara med. Vi läser alla mejl och inga personuppgifter sparas efter urvalsprocessen är klar. Skicka din anmälan till jojo@stockholm.rfsl.se.

VILL DU STÖTTA KALENDERN? Transkalendern är till stor del en ideell insats av vårt fantastiska transcommunity. För att kunna trycka upp kalendern och dela ut den gratis är vi beroende av donationer. Har du möjlighet att stötta Transkalendern 2020 - swisha då gärna en gåva märkt "Transkalendern 2020" till nummer: 123 354 83 44.

Tack på förhand!


It is time to sign up for 2020's edition of TRANSKALENDERN!

Criteria: - You need to identify as a transperson or gender diverse in some way. No Cis-ies ;) (no shade on sissies - we love you!) - You need to be comfortable with being visible as trans in contexts surrounding the TRANSKALENDERN and RFSL Stockholm (such as release, webbsite etc...). - If you are under 18 years old you need to have one of your adults agree to your participation

An application to be in the calender is not a guarantee. We who work with the calendar will put together 12 candidates who we feel represent our amazing transcommunity in its entirety. If one has opinions on how this has been done in the past and how we should change it, we gladly receive those. Please email us at jojo@stockholm.rfsl.se.

DO YOU WANT TO BE IN THE CALENDAR? Send us an email marked "Transkalendern 2020" with your name, age, a picture of yourself and something about why you want to be in it. We read every email and no personal data will be saved after we are done with the choosing process.

DO YOU WISH TO SUPPORT THE CALENDAR? Transkalendern is to a large extent put together by volunteer forces. In order to be able to print the calendar and distribute it for free to the community we rely on donations. Are you able to donate a sum to support the Transkalendern 2020 - please swish your donation marked "Transkalendern 2020" to: 123 354 83 44

Thanks in advance!

När: 28 april 2019 14:00 - 28 april 2019 17:00

Var: RFSL Stockholm Alsnögatan 7 / Stockholm

Arrangör: RFSL Stockholm