Girl – i samarbete med Transammans Ekerö


Den här filmen är en festivalvinnare som även fått gott om hyllningar från svenska kritikerkåren. Vi visar filmen i samarbete med Transammans Ekerö som sätter guldkant på visningen! Evenemanget sker till förmån för Transammans ideella verksamhet för transpersoner och närstående.

Den beslutsamma 15-åriga Lara är helt besatt av att bli en professionell ballerina. Hon har sin pappas stöd och vågar därför börja på en ny skola, vilket innebär ännu hårdare arbete för att förverkliga sin dröm. Laras frustration och otålighet blir ännu tydligare när hon märker att hennes kropp inte kan hänga med i de strikta disciplinerna av träningen eftersom hon föddes som pojke.

1 tim 44 min. Från 15 år.

När: 28 april 2019 16:00 - 28 april 2019 18:00

Var: Mälaröbion / Ekerö

Arrangör: Mälaröbion och Transammans