Svan Sessions Litteratur live på Scenkonstmuseet


Följ med Moa Svan och nya projektet Svan Sessions Litteratur på en rundvandring i de kvinnliga kompositörernas tecken!

Svan Sessions Litteratur är både en podcast och konceptuell humorklubb som görs av Moa Svan i samarbete med producenten och kompositören Sabina Wärme. Varje session utgår från en historiskt bok, och denna gång är det "För dig ska musiken bara vara ett smycke" av Ellinor Skagegård. Boken handlar om kompositören Fanny Mendelssohn och under kulturnatten får besökarna följa med på en rundvandring tillika livepodd i hennes tecken. Det blir en explosion av humor och musik, allt under ledning av Moa Svan. Gästande komiker för kvällen är Pernilla Hammargren (Stand Up Yours).

Lyssna på podden här: https://soundcloud.com/svansessions-litteratur

Läs mer om Svan Sessions och hitta fler livedatum på www.moasvan.se

När: 27 april 2019 18:00 - 27 april 2019 19:00

Var: Scenkonstmuseet Sibyllegatan 2 / Stockholm

Arrangör: Svan Sessions och 2 andra