Allt är bra här


”Allt är bra här”

Konsert i Kulturtemplet med flöjtkvartetten 40f

Lördag 27/4 kl. 15.00 och 17.00 Inträde: 100 kr/50 (student)

Musik av Tomas Hulenvik och Martin Q Larsson

40f: Ann Elkjär, Jill Widén, Åsa Karlberg, Anna Svensdotter

40f har spelat på stora och små scener både i Sverige och internationellt. De har gett konserter på Konserthuset i Stockholm och anrika Musikverein i Wien, men också på små intima scener som konstgallerier - nästan i knät på publiken. Många tonsättare har skrivit direkt för ensemblen och tillsammans med dem har 40f experimenterat sig fram till en ny sorts ljudvärld där alla aspekter på flöjten kommer fram.

I Kulturtemplet får publiken höra 40f:s äldsta och nyaste stycke i en konsert som utnyttjar hela rummet: ”Allt är bra här” av Tomas Hulenvik, skrivet 2012-13 med Laus kyrka på Gotland med 12 sekunders efterklang i tankarna. Det kommer att passa perfekt i Kulturtemplet! Martin Q Larssons ”soduku#6” får sitt uruppförande vid denna konsert.

Tänk på att det fortfarande är kallt inne i reservoaren så klä er varmt även om solen skiner :)

Boka på kulturtemplet@gmail.com

Välkomna!

När: 27 april 2019 15:00 - 27 april 2019 18:00

Var: Kulturtemplet Kabelgatan 21 / Göteborg

Arrangör: Kulturtemplet