Women’s corner - med författaren Mian Lodalen


Lyssna till en eller flera kvinnors berättelse. Ta mikrofonen och berätta din! Under ett antal fredagar bjuder vi in till samtal där kända och okända personer berättar sin historia och om en händelser som gjort avtryck i deras liv – och samhället. Var själv gärna med och bidra till historien genom att berätta din eller en annan kvinnas historia som är värd att lyftas fram.

FREDAG 26 APRIL: MIAN LODALEN, FÖRFATTARE OCH FRILANSJOURNALIST

Med humor och frispråkighet förmedlar hon engagerande och ofta svåra frågor om exempelvis sexualitet, makt och demokrati. Mian Lodalen har en vass penna och väjer inte för de svåra frågorna. Mian har organiserat allt från konferenser och manifestationer till demonstrationer och direktaktioner. Allt för att förändra samhället. Bland hennes senaste böcker kan nämnas Dårens dotter (2007), Min mormors historia (2009) och Tiger (2019).

Fredagsvärd: Lina Thomsgård, chef Stockholms Kvinnohistoriska

I samarbete med Stockholms Kvinnohistoriska.

Pris: 40 kr. I biljettpriset ingår entré till utställningen och samtalet. Fri entré för dig under 26 år.

Läs mer och boka biljett: http://kulturhusetstadsteatern.se/KonstDesign/Evenemang/2019/Womens-corner-med-Mian-Lodalen/

Välkommen!

Samtalet sker i samband med utställningen Kvarterets kvinnor. Mer om utställningen: http://kulturhusetstadsteatern.se/KonstDesign/Evenemang/2019/Kvarterets-Kvinnor/

När: 26 april 2019 12:00 - 26 april 2019 13:00

Var: Kulturhuset Stadsteatern / Stockholm

Arrangör: Kulturhuset Stadsteatern och Stockholms Kvinnohistoriska