Mensparty! med Anna Dahlqvist & Gerda Larsson


MENSPARTY! med Anna Dahlqvist och Gerda Larsson

Vi släpper ett helt nytt koncept: Den 25 april bjuder MENSEN in till en kväll kring temat MENS & POLITIK där det bjuds på föreläsning om mens och politik, mensiga diskussioner, snacks, rabatter på mensiga grejer, mensig present och mycket inspiration!! MENSPARTYn är ett nytt format som vi håller på att utveckla - och det vill vi göra tillsammans med dig. Det här evenemanget blir alltså pilot-eventet som ska lägga grunden till ett koncept för menshomepartys Och vi vill gärna höra dina åsikter och idéer för hur det kan göras på bästa sätt!

VÅRA GÄSTER & EXPERTER Anna Dahlqvist, författare till boken ”Bara lite blod” Gerda Larsson, medgrundare & vd på nätverket The Case for Her Vi från MENSEN

VAR? Vi håller till i Dynamos mysiga café på Södermannagatan 38

VEM? ALLA är välkomna! Det viktiga är att man vill vara med och skapa ett tryggt rum där man vill dela, lyssna och lära sig. Alla i samhället har en relation till mens på ett eller annat sätt.

NÄR? Kl 17:30-19:00 (en mensig AW)

PLATSER & KOSTNAD För att vi vill säkerställa en trygg hemmakänsla är antalet platser begränsat till 20. Så haffa din plats nu! Kostnad: 60 kronor/deltagare (varje krona går till MENSENs mensaktivism)

Anmäl dig senast 11 april på denna länk: https://forms.gle/khEzXQ5RyvW7uVrV8

TILLGÄNGLIGHET Lokalen är tillgänglig.

Hoppas vi ses där!

VÄLKOMMEN!

/Mensen - forum för menstruation

(Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till info@mensen.se)

När: 25 april 2019 17:30 - 25 april 2019 19:00

Var: Café Dynamo, Södermannagatan 38 / Stockholm

Arrangör: Mensen - forum för menstruation och The Case For Her