EU-Valskolan på Kafé Marx


Kom på valskola inför vårens val till Europaparlamentet. Vänsterpartiet Storstockholm bjuder in till en helkväll där vi går igenom allt en aktivist behöver veta inför valet. Under kvällen får du en ordentlig genomgång av våra bästa argument och får även träna på att använda dem i samtal med väljare. Vänsterpartiets riksdagsledamot Jens Holm som tidigare också suttit i EU-parlamentet håller i kvällen.

Mer om Vänsterpartiets politik inför EU-valet hittar du här: https://www.vansterpartiet.se/euval2019/

PROGRAM 24 APRIL:

17.30 Fika på Kafé Marx, Kungsgatan 84

18.00 Ett Europa för alla - inte bara för de rika. Jens Holm går igenom Vänsterpartiets strategier och argument inför valrörelsen. Under kvällen tar vi kortare pauser och gruppdiskussioner.

21.00 Slut.

➤ DATUM: 24 april. ➤ TID: kl. 18.00-21.00. ➤ PLATS: Kafé Marx, Kungsgatan 84. ➤ ANMÄLAN: Anmäl om du vill komma till anmalan.storstockholm@vansterpartiet.se och uppge om du behöver specialkost eller barnpassning.

När: 24 april 2019 18:00 - 24 april 2019 21:00

Var: Kafé Marx Kungsgatan 84 / Stockholm

Arrangör: Vänsterpartiet Storstockholm