Heder. En cirkel med en intersektionell syn på hedersvåld.


Heder- En cirkel med en intersektionell syn på hedersvåld.

Heder, det många talar om men som vi inte alltid tar vidare mer än att svara på alla de rasistiska debatterna som cirkulerar kring heder. Hur kan vi förstå heder och hedersvåld och hur kan vi reparera de sår som kommer ifrån de som utsätter andra för hedersvåld och de som talar om heder?

Studieförbundet NBV och föreningen Vildvuxen bjuder in till en cirkel där du med erfarenhet av hedersvåld får möjlighet att prata med andra och i grupp utforska alla djup och sidor av heder. Du bestämmer själv hur privat du vill vara och om du vill hålla det på en mer teoretisk nivå för att förstå problematiken. Vi kommer utgå från gruppens behov och erfarenhet och kommer även undersöka litteratur, konton på sociala medier, filmer och poddar som rör området.

Vill du komma på denna första träff kan du anmäla dig till verksamhetsutvecklare Farida.al-Abani@nbv.se eller genom denna länk: https://goo.gl/forms/ACFxlHS7T4cniFyK2

Sprid gärna detta till fler. ♥

När: 17 april 2019 17:30 - 17 april 2019 19:30

Var: IOGT-NTO-gården i Klara Klara Södra Kyrkogata 20 / Stockholm

Arrangör: Föreningen Vildvuxen