International rebellion - Stockholm


Världens ledare har svikit oss. Det sjuka system vi lever i, mördar oss. Det har fört in oss på en väg mot utrotning. Uppror är nu vår moraliska skyldighet.

Med start den 15e april kommer Extinction Rebellion, det internationella uppror som vuxit fram det senaste halvåret, genomföra aktioner av civil olydnad i huvudstäder runt om i världen - en av dessa städer är Stockholm.

Vi bjuder in hela XR-rörelsen i Sverige, och alla våra allierade och sympatisörer som delar våra värderingar och mål, att delta i en aktion av civil olydnad i Stockholm den 15e april. Det är starkt rekommenderat att du avsätter hela dagen den 14e till att delta i förberedelser i Stockholm (exakt platser och tider meddelas senare).

I linje med XR's alla aktioner kommer denna aktion ske med icke-våld, öppenhet, gemensamt ansvar och att vi alla tar hand om varandra.

För dig som är hitresande: Sovplatser kommer finnas tillgängliga. Mat kommer finnas till självkostnadspris. Aktionsträningar i Stockholm kommer ske den 6e april och den 14e april.

Detta förväntas bli den största aktionen hittills för Extinction Rebellion Sverige och ett tillfälle för oss att bygga rörelsen i hela landet.

Det kommer att vara möjligt att engagera sig på många olika sätt, du behöver inte ta några personliga risker för att delta. Involvera dig med din lokalgrupp, och om ingen finns, starta en!

Mer information kommer. Läs mer om den globala rörelsens krav och värderingar här:

www.Rebellion.Earth

https://www.youtube.com/watch?v=b2VkC4SnwY0

Kontakta din lokalgrupp, starta en, eller skriv till vår Facebooksida om du hjälpa till eller har frågor. Skriv till oss för att få inbjudan till vår interna kommunikationsplattform http://organise.earth.

Vi kommer inte försvinna.

Vi kommer inte utrotas.

Vi kommer inte ge upp.

Det är nu vi reser oss - för människor, och planeten.

Vi ses på gatorna.

När: 15 april 2019 09:00 - 15 april 2019 17:00

Var: Offentlig · Värd: / Stockholm

Arrangör: Extinction Rebellion Sverige