Skrik & Skriv! - Spoken word för tjejer och transpersoner


Spoken word-workshop för tjejer och transpersoner! Datum och tid: 7 april kl 14-16 Adress: Ringvägen 21A, Stockholm Pris? GRATIS. Anmälan: tinyurl.com/skrik-skriv (begränsat antal platser - först till kvarn!) Målgrupp: Tjejer och transpersoner, unga 12-25 år prioriteras.

"Boktryckarkonsten dödade litteraturen. Fight me. Redan de bokstavliga gamla grekerna visste att den talade delen var central för texten, och tusentals år senare hittar vi mer och mer tillbaka dit genom rap, scenpoesi, stand up, teater och där allt möts: Spoken Word och Poetry Slam. Vi måste leva för att skriva, därför måste texten skrikas för att leva. Kom och skriv, skrik, inspireras och provoceras! För dig som aldrig någonsin skrivit en dikt och för dig som skrivit hundratals"

  • Yolanda Aurora Bohm Ramirez är spoken word-artist och transaktivist som debuterade 2018 med boken IKON. 2019 har hon premiär med föreställningen IDOL på Unga Klara. 7 april kommer Yolanda till Popkollos kansli i Stockholm för att blessa er med sin kunskap!

I samarbete med ABF Stockholm.

När: 7 april 2019 14:00 - 7 april 2019 16:00

Var: Ringvägen 21A / Stockholm

Arrangör: Popkollo och 2 andra