Jag vill inte dö som hora - om att sälja & köpa sex i Sverige


intedinhora är ett nätverk för och av personer med erfarenhet av kommersiell sexuell exploatering. Gabriella Kärnekull Wolfe, som startade uppropet #intedinhora, och hennes vän Saga föreläser utifrån sina erfarenheter av och kunskaper om kommersiell sexuell exploatering samt presenterar förslag och visioner från det nätverk som vuxit fram efter uppropet.

Föreläsningen följs av ett kortare samtal där förutom Gabriella Kärnekull Wolfe och Saga även en representant från Umeå kvinno- och tjejjour samt Eva Norlin, regionkoordinator i arbetet mot prostitution och människohandel samt Tomas Nyberg, Polismyndigheten deltar.

Tid: 13.00-15.30 lördag 6 april

Plats: Kvinnohistoriskt museum

Arrangör: Kvinnohusföreningen i Umeå i samarbete med Umeå kommun, Länsstyrelsen Västerbotten och Region Västerbotten

Fri entré

När: 6 april 2019 13:00 - 6 april 2019 15:30

Var: Kvinnohistoriskt museum Storgatan 46a / Umeå

Arrangör: Kvinnohistoriskt museum och 2 andra